Ervaringen met AirSmile: Whitney

A smile is a curve that sets everything straight! Iedereen een stralende glimlach en iedere glimlach heeft een eigen verhaal. Met ‘ervaringen met AirSmile’ willen we deze verhalen met jullie delen. Elke maand deelt een patiënt of behandelaar zijn of haar ervaring met de onzichtbare beugel van AirSmile. Deze maand aan het woord: patiënt Whitney.

Even voorstellen

Mijn naam is Whitney, ik werk als onderzoeker op het gebied van sportethiek en -integriteit. Ik ben opgegroeid in Canada en ik ben echt een buitenpersoon. Ik vind het heerlijk om in mijn vrije tijd de natuur in te gaan en alle technologie achter me te laten.

Waarom AirSmile?

Ik reis veel voor mijn werk. Wat ik geleerd heb is dat het niet uitmaakt waar je bent of welke taal je spreekt. 80% van onze communicatie is lichaamstaal, waaronder onze lach. Er zit wat verdringing bij mijn ondertanden en aan de bovenkant ook een beetje. Naarmate ik ouder werd is dit erger geworden. Nu is het echt iets waar ik vaker mee bezig ben.

De eerste stap naar een onzichtbare beugel

Nadat ik zeker wist dat ik wilde starten met een beugel ben ik op zoek gegaan en kwam ik uit bij AirSmile. Voor mij is het ontzettend belangrijk dat de beugel ‘niet zichtbaar’ is. Vervolgens heb ik navraag gedaan bij mijn tandarts en die gaf aan zij met AirSmile werken. We hebben een afspraak gemaakt voor een intake, vervolgens hebben we een afdruk gemaakt van mij gebit en hebben wij alle stappen doorgenomen. Van die afdruk is een behandelplan gemaakt en kon ik zelfs digitaal het eindresultaat al zien. Toen wist ik het zeker, ik wil starten met AirSmile!

Wat was je ervaring met de eerste aligners?

Je hebt niet eens door dat het er is. Omdat ik niet voldoende ruimte had in mijn mond moesten we voorafgaand aan de behandeling nog een aantal tanden ‘vijlen’. Dit noemen ze ook wel slicen. Hier voel je vrij weinig van, net als van de aligners. Ik ben het tevreden over het comfort!

Ben je blij met het resultaat?

De 10 weken zijn echt voorbij gevlogen, geweldig! Ik had niet eens door dat ik aligners in had. Nadat ik de laatste aligner eruit gehaald had en in de spiegel keek, kon ik het niet geloven. Het is geweldig. Ik bedoel, mijn tanden zijn recht!

Every AirSmile tells a story! Jouw verhaal in de volgende ‘Ervaringen met AirSmile’ column? Deel je verhaal met ons via airsmile@excent.eu


Meer nieuws over AirSmile

Ervaringen met AirSmile: Whitney

Iedereen een stralende glimlach en iedere glimlach heeft een eigen verhaal. Met ‘ervaringen met AirSmile’ willen we deze verhalen met jullie delen. Deze maand aan het woord: patiënt Whitney

Ervaringen met AirSmile: Kera

Iedereen een stralende glimlach en iedere glimlach heeft een eigen verhaal. Met ‘ervaringen met AirSmile’ willen we deze verhalen met jullie delen. Deze maand aan het woord: patiënt Kera.

Ervaringen met AirSmile: Laila

Iedereen een stralende glimlach en iedere glimlach heeft een eigen verhaal. Met ‘ervaringen met AirSmile’ willen we deze verhalen met jullie delen. Deze maand aan het woord: patiënt Laila.