• Onzichtbare beugel
  • Scherpe prijsstelling
  • Comfortabel en uitneembaar

De onzichtbare beugel van Ingrid

Een stralende lach met AirSmile®

Bekijk de video

Wil jij ook een stralende lach?

Start nu met de onzichtbare beugel van AirSmile®

Regelmatig zijn mensen ontevreden over de stand van hun tanden. Naast de bekende slotjesbeugel is er nu een beugel die zorgt voor rechte tanden: de onzichtbare beugel van AirSmile®.

  • Op maat gemaakt
  • Nagenoeg onzichtbaar
  • Ten alle tijden uitneembaar (bijv. tijdens eten, drinken en tandenpoetsen)
  • Comfortabel
  • Op korte termijn snel resultaat
  • Vergoeding mogelijk door je zorgverzekeraar1
Vind je AirSmile behandelaar

Drie stappen voor een nieuwe AirSmile® glimlach

Stap 1

Intake door behandelaar

Stap 2

Afdrukname met scanner of lepel

Stap 3

Plaatsing eerste AirSmile®

Zo werkt AirSmile®

Tandartsen over AirSmile®

picture

“We moeten als tandarts toch meekijken met alignerbehandelingen?”

Kun je als algemeen tandarts ook aan de slag met aligners? Ja, dat is absoluut goed te doen! Hoewel ik zelf nog maar ongeveer 20 patiënten met AirSmile heb behandeld, ben ik blij dat ik deze dienst aan mijn praktijk kan toevoegen. Elke behandelde patiënt was super tevreden.

Zo’n AirSmile behandeling gaat altijd om esthetiek, dat is zo leuk om te doen. Ik behandel er vooral volwassenen mee, die zijn altijd super gemotiveerd. Zelfs oudere mensen vragen ernaar. Leuk om te zien dat ook op die leeftijd nog zo gemotiveerd zijn. Je maakt je patiënt zo blij met het eindresultaat!

Een van mijn AirSmile behandelingen betrof een patiënt die een behandeling was gestart met een aligner ‘bekend van tv’. Deze behandeling werkte helaas niet. Wat mij betreft zouden dit soort behandelingen altijd onder toezicht van een tandarts moeten zijn. Wij hebben immers toch verstand van de mond? Ik hoop deze patiënt weer blij te kunnen maken met een AirSmile behandeling!

Marije Blok
Tandartspraktijk Blok

picture

“Een behandeling met AirSmile is als tandarts goed te doen”

Een behandeling met een aligner als AirSmile is als tandarts goed te doen. Als je het concept begrijpt, wat afweet van occlusie en articulatie dan kun je met wat verdieping prima een aligner behandeling doen.

Een certificeringscursus van AirSmile helpt daar bijvoorbeeld ook bij. Met 70 lopende AirSmile cases heb ik inmiddels flink ervaring opgebouwd met de aligner van Excent. Het is leuk om te zien dat ook patiënten van 60 jaar of ouder nog iets aan hun gebit willen doen. Iedereen is super blij met de behandeling en het resultaat!

AirSmile portal

De AirSmile portal is prettig om mee te werken. De assistent vraag daar de behandeling voor mij aan en daarna kijken we samen of het treatment plan klopt. Zeker met 70 cases is het helemaal onmogelijk zonder portal! Dat werkt heel fijn.

Een van mijn patiënten had een tand die steeds afbrak. Ik kan dat natuurlijk steeds repareren, maar het afbreken blijft. Ondanks dat er esthetisch niet zo veel mis was, heb ik deze patiënt geadviseerd om eerst een AirSmile behandeling te doen om de tand recht te zetten en daarna te repareren. Dat was de oplossing!

Ai Lien Oei
De Amsterdamse Tandarts

Ervaringen met AirSmile®

Met AirSmile®, de onzichtbare beugel, krijg jij de rechte glimlach die je verdient! Lees en bekijk de onzichtbare beugel ervaringen van anderen.

Bekijk alle ervaringen

1 Kosten van onzichtbare beugels: vraag je zorgverzekeraar naar de mogelijkheden en lees onze FAQ.