• Meer dan 40 jaar ervaring in orthodontie
 • Scherpe prijsstelling
 • Innovatie in de praktijk

Word AirSmile® behandelaar

De eerste stap om een AirSmile-opgeleide arts te worden, is het onderstaande formulier in te vullen en te versturen.

Een adviseur neemt contact met u op om u door het proces heen te helpen. 

Ja, ik wil werken met AirSmile®

Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

  Een AirSmile behandeling is een aanvulling op de conventionele orthodontische behandelingen

  Als tandarts voor orthodontie behandel ik patiënten al meer dan 25 jaar middels uitneembare beugels alsmede vaste apparatuur. De afgelopen 8 jaar constateerde ik een toenemende vraag naar onzichtbare beugels.

  Gezien de goede samenwerking met Excent Bosboom was de keuze snel gemaakt: ik ging met de mooie aligners van AirSmile werken.

  Dat doe ik nu 5 jaar. Voor de toepassing dien je uiteraard de juiste stappen te doorlopen. Dit heeft AirSmile mooi gerealiseerd. In de portal kun je alle gegevens uploaden en op basis van jouw vraagstelling wordt een plan voorgesteld, zelfs met een animatie filmpje voor de patiënt.

  Nu een paar jaar later zie ik ook bij AirSmile mooie verbeteringen in het product. Met de juiste toepassing zijn bijvoorbeeld minder refinements nodig om tot het gewenste eind resultaat te komen.

  Patiënten zijn blij met deze ontwikkelingen. Dat zie ik vooral bij volwassenen, bij hen speelt esthetiek een grote rol. Daardoor zijn zij sneller bereid een orthodontische behandeling te accepteren ipv vaste apparatuur.

  Ik denk dat gezien de ontwikkelingen de vraag naar behandelingen met aligners zal toenemen. Op basis van mijn huidige ervaringen is AirSmile in samenwerking met de ondersteuning het juiste product voor de tandarts in de algemene praktijk.

  Ronald Bijl
  Tandarts voor orthodontie