• Onzichtbare beugel
 • Scherpe prijsstelling
 • Comfortabel en uitneembaar

Zoek een AirSmile® behandelaar in je buurt

20 km

behandelaar niet gevonden

Radius

0 km

1 km

3 km

5 km

10 km

15 km

20 km

50 km

100 km

Jouw tandarts niet in de lijst?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier. Wij regelen een gratis intake bij jouw dichtstbijzijnde AirSmile® behandelaar.

  “We moeten als tandarts toch meekijken met alignerbehandelingen?”

  Kun je als algemeen tandarts ook aan de slag met aligners? Ja, dat is absoluut goed te doen! Hoewel ik zelf nog maar ongeveer 20 patiënten met AirSmile heb behandeld, ben ik blij dat ik deze dienst aan mijn praktijk kan toevoegen. Elke behandelde patiënt was super tevreden.

  Zo’n AirSmile behandeling gaat altijd om esthetiek, dat is zo leuk om te doen. Ik behandel er vooral volwassenen mee, die zijn altijd super gemotiveerd. Zelfs oudere mensen vragen ernaar. Leuk om te zien dat ook op die leeftijd nog zo gemotiveerd zijn. Je maakt je patiënt zo blij met het eindresultaat!

  Een van mijn AirSmile behandelingen betrof een patiënt die een behandeling was gestart met een aligner ‘bekend van tv’. Deze behandeling werkte helaas niet. Wat mij betreft zouden dit soort behandelingen altijd onder toezicht van een tandarts moeten zijn. Wij hebben immers toch verstand van de mond? Ik hoop deze patiënt weer blij te kunnen maken met een AirSmile behandeling!

  Marije Blok
  Tandartspraktijk Blok