Voor de behandelaar

Werkt u al met AirSmile®?

Uitneembaar en nagenoeg onzichtbaar!

Steeds meer praktijken krijgen ermee te maken; patiënten die niet helemaal tevreden zijn met de stand van hun tanden maar geen slotjesbeugel willen. Om aan de wens van de patiënten te kunnen voldoen is er AirSmile®. De beugel die uitneembaar en nagenoeg onzichtbaar is.

AirSmile®

De behandeling

Steeds meer praktijken krijgen ermee te maken: patiënten die niet helemaal tevreden zijn met de stand van hun tanden maar geen slotjesbeugel willen. Om aan de wens van de patiënten te kunnen voldoen is er AirSmile® de beugel die nagenoeg onzichtbaar is.

Nadat er een (digitale) afdruk van het gebit is gemaakt, wordt de gewenste verschuiving gepland en berekend met behulp van het behandelplan. Samen met de patiënt bekijkt én beoordeelt de behandelaar het eindresultaat. Na akkoord worden de aligners vanuit het behandelplan op maat gemaakt. Bij deze orthodontische behandeling worden de op maat gemaakte aligners elke twee weken vervangen door een nieuwe set tot het gewenste resultaat behaald is.

Wetenschappelijke publicaties

Voor het behandelplan van onze AirSmile® aligners werken wij samen , onze academische partner op aligner gebied. Bekijk hier de meest recente publicaties

Academische Publicaties

AirSmile® Esthetics

Speciaal voor een kleine correctie tussen de cuspidaten is er AirSmile® Esthetics. Met AirSmile® Esthetics is uw patiënt met maximaal 5 aligners per tandboog al binnen 10 weken klaar. AirSmile® Esthetics is ook uitstekend toe te passen ter voorbereiding op kronen en facings in de frontelementen.

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden
AirSmile® in beeld

Alle voordelen voor u op een rij:             

  • Laagdrempelig voor behandelaar

  • Innovatie in de praktijk

  • Uitneembaar en comfortabel

  • Nagenoeg onzichtbaar

  • Snel resultaat

  • Scherpe prijsstelling

Bekijk de video

AirSmile® in beeld

Ik wil werken met AirSmile®!
AirSmile® certificeringscursus

Verschillende patiëntcasussen worden behandeld in combinatie met de AirSmile®, waardoor u een goed beeld krijgt van de verschillende behandelmogelijkheden. Aspecten zoals het zorgvuldig aanbrengen van de attachments die nodig zijn voor een goed behandelresultaat komen uitgebreid aan bod. In het praktische gedeelte maakt u kennis met de AirSmile softwareviewer, die u nodig hebt om het voorgestelde behandelplan te beoordelen en te accorderen. U ontvangt tips & trics hoe u een goed behandelplan opstelt, inzage in de materiaalkosten en u ontvangt promotiemateriaal om u te ondersteunen en AirSmile®richting uw patiënten onder de aandacht te brengen. De volgende dag kunt u direct aan de slag!

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van AirSmile®
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form