• Onzichtbare beugel
  • Scherpe prijsstelling
  • Comfortabel en uitneembaar

Deze onzichtbare beugel werkt ook voor volwassenen

Denk je aan een beugel, dan denk je vaak aan tieners en kinderen. Maar ook volwassenen kunnen van zo’n orthodontische behandeling profiteren. Wist je dat er tegenwoordig een onzichtbare beugel bestaat die uitkomst biedt? De onzichtbare beugel van AirSmile helpt ook volwassenen bij het corrigeren van tandheelkundige problemen.

Bij tandheelkundige problemen kun je denken aan bijvoorbeeld scheve tanden, een overbeet of een onderbeet. Verschillende afwijkingen in je kaak- of tandstructuur kunnen je een onplezierig gevoel bezorgen. Als je je zorgen maakt om je gebit, ben je sneller geneigd om minder te lachen. Zoek je een manier om je glimlach te verbeteren? Informeer dan naar de mogelijkheden voor een beugel voor volwassenen.

Onzichtbare beugel, ook voor volwassenen

Je zult er niet snel iemand over horen praten. Toch zijn veel volwassenen ontevreden met hun tanden. Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen kunnen veel baat hebben bij een passende orthodontische behandeling, zoals een beugel. Beugels voor volwassenen zijn vergelijkbaar met die voor tieners en kinderen. Zo’n beugel kan aangepast worden aan jouw specifieke behoeften en wensen.

Voel je weerstand bij het beeld van een traditionele beugel? Dat is begrijpelijk. Zo’n metalen beugel, dat is geen prettig vooruitzicht. Wie zo’n beugel kiest, accepteert een periode van ingrijpend en zichtbaar ongemak. Gelukkig kunnen volwassenen tegenwoordig ook kiezen voor een onzichtbare beugel. Die is veel minder opvallend en zal je dan ook minder belemmeren bij al je dagelijkse bezigheden.

Zo’n onzichtbare beugel kun je eenvoudig uitnemen om wat te eten of te drinken. Dit maakt het ook makkelijker om je tanden te poetsen en te flossen na elke maaltijd. Dit bevordert een goede mondhygiëne. Daarna kun je je onzichtbare beugel weer terugplaatsen.

Kosten van onzichtbare beugels voor volwassenen

Belangrijk bij je overweging is natuurlijk de vraag: wat gaat het kosten? Veel mensen maken zich zorgen om de soms stevige prijs van zo’n beugel. Bepalend voor de prijs is de duur van de gekozen behandeling, de locatie van de tandartspraktijk en de dekking via je zorgverzekering. Een onzichtbare beugel kan soms duurder uitvallen dan een traditionele metalen beugel. Vergeet echter niet hoe waardevol de voordelen van zo’n onzichtbare beugel zijn. Een beugel die anderen niet opvalt en nauwelijks ongemak veroorzaakt, daar heb je best wat voor over.

Overbeet: onzichtbare beugel voor volwassenen

Het is een tandheelkundig probleem dat veel voorkomt: een overbeet. Er is sprake van een overbeet wanneer de boventanden te ver naar voren staan in verhouding tot de ondertanden. Dit kan leiden tot problemen met kauwen, moeite met spreken en in sommige gevallen zelfs kaakpijn of hoofdpijn. Met behulp van een beugel kan de stand van de tanden worden gecorrigeerd en kun je de overbeet verminderen. Ook een onzichtbare beugel helpt een overbeet te corrigeren.

Ook bij andere tandheelkundige problemen kan zo’n onzichtbare beugel uitkomst bieden. In het geval van scheve tanden bijvoorbeeld of onevenredige openingen tussen de tanden.

Goed advies over onzichtbare beugels voor volwassenen

Welke tandheelkundige imperfecties je ook wil corrigeren, raadpleeg altijd eerst een ​​gekwalificeerde AirSmile behandelaar. Die kan je specifieke problemen en bijzonderheden goed beoordelen en op basis van je wensen, eisen en mogelijkheden een behandelplan aanbevelen.

Een wereld van mogelijkheden

Bij tandheelkundige problemen gaat er tegenwoordig een wereld van mogelijkheden voor je open. Niet alleen voor jongeren en kinderen, maar net zo goed voor volwassenen. Je hoeft allang niet meer te kiezen voor die traditionele metalen beugel, een ingrijpend proces en goed zichtbaar bij elke glimlach. Kies voor een onzichtbare beugel, want ook bij volwassen helpt die om verschillende tandheelkundige imperfecties te corrigeren.