• Onzichtbare beugel
  • Scherpe prijsstelling
  • Comfortabel en uitneembaar

Hoe lang duurt een behandeling met de doorzichtige beugel van AirSmile®?

Je bent onzeker over de stand van je tanden, durft niet meer te glimlachen of je wilt je gebit perfectioneren door dat kleine spleetje tussen je tanden te corrigeren. De doorzichtige beugel van AirSmile® kan je hierbij helpen. AirSmile® is de oplossing voor iedereen die geen traditionele slotjes wil dragen maar liever een beugel uit het zicht heeft!  Maar voordat je aan de behandeling begint wil je weten waar je aan toe bent. Hoe lang duurt de behandeling bijvoorbeeld?

AirCheck

Om met de behandeling te beginnen ga je op zoek naar een AirSmile® gecertificeerde tandarts bij jou in de buurt. Voorafgaand aan de behandeling maakt de tandarts een AirCheck van jouw gebit. Deze AirCheck vertelt je precies hoelang jouw behandeling zal duren. Waarbij er drie verschillende mogelijkheden zijn:

AirSmile® Esthetics:

Deze behandeling wordt toegepast bij kleine correcties van het gebit. Denk aan een klein spleetje tussen je tanden of een tand die iets scheef staat ten opzichte van de rest van het gebit. Voor deze behandeling krijg je maximaal 5 aligners. Iedere aligner draag je gemiddeld twee weken en zo ben je met deze behandeling dus al met 10 weken klaar!

AirSmile® One:

Soms is er te weinig of juist te veel ruimte in het gebit, dit noemen we ‘crowding’ en ‘spacing’. Voor dit probleem biedt AirSmile® One de oplossing. Het gaat hier om lichte verschuivingen van de tanden waarbij we maximaal 16 aligners gebruiken. Met deze behandeling ben je ongeveer na 32 weken klaar en heb je een stralende glimlach!

AirSmile® Complete:

Normaal passen de bovenste en de onderste tandenrij goed op elkaar. Is dit bij jou niet het geval? Dan kan het zijn dat er sprake is van een overbeet of extreme ‘crowding’ of ‘spacing’. In dit geval is een uitgebreide behandeling met de doorzichtige beugel van AirSmile® noodzakelijk. Deze behandeling kent geen maximum van het aantal aligners. Aan de hand van de stand van jouw gebit bepaalt de tandarts hoeveel aligners jij nodig zult hebben om een optimaal resultaat te bereiken.

Wil jij weten hoelang een AirSmile® behandeling voor jou gaat duren? Of wil je meer informatie ontvangen? Zoek dan snel jouw AirSmile® gecertificeerde tandarts en maak een afspraak voor de AirCheck.