Over AirSmile®

De AirSmile behandeling is een vrijwel onzichtbare manier om tanden recht te zetten. Elke aligner (bitje) wordt ongeveer twee weken gedragen voor hij wordt vervangen door de volgende in de reeks.

De behandelingsduur is afhankelijk van jouw specifieke behoeften en zal worden bepaald door jouw AirSmile behandelaar.

Stap 1: intake door behandelaar

Tijdens het intakegesprek wordt de AirSmile®  behandeling aan je uitgelegd door de tandarts. Deze behandeling is er speciaal voor een onzichtbare correctie van de tanden. Samen wordt er gekeken naar jouw wensen en of de AirSmile® behandeling bij je past.

Stap 2: afdrukname middels scanner of lepel

Tijdens de tweede afspraak worden er afdrukken en foto’s gemaakt. Je gebit wordt door een afdruksysteem gedigitaliseerd. Met dit bestand worden de verschuivingen van jouw tanden gepland. Je kunt zien hoe je gebit gedurende de behandeling zal veranderen en je ziet zelfs al het eindresultaat!

Stap 1: intake door behandelaar

Tijdens het intakegesprek wordt de AirSmile®  behandeling aan je uitgelegd door de tandarts. Deze behandeling is er speciaal voor een onzichtbare correctie van de tanden. Samen wordt er gekeken naar jouw wensen en of de AirSmile® behandeling bij je past.

Stap 3: plaatsing eerste AirSmile ®

Het behandelplan wordt met je besproken.  Zodra je besluit het behandeltraject in te gaan, worden de aligners op maat gemaakt. Deze doorzichtige bitjes wissel je iedere 2 weken om tot het gewenste resultaat te komen.

AirSmile®

De behandeling

Regelmatig zijn mensen ontevreden over de stand van hun tanden. Naast de bekende slotjesbeugel is er nu een beugel die uitneembaar en nagenoeg onzichtbaar is. Ideaal voor iedereen die liever een beugel uit het zicht heeft! Bij deze orthodontische behandeling worden de op maat gemaakte aligners iedere twee weken vervangen door een nieuwe set tot het gewenste resultaat bereikt is.

  • Intake bij een gecertificeerde AirSmile® tandarts of orthodontist

  • Afdrukname middels digitale mondscanner of afdruklepel

  • Bespreken digitaal 3D behandelplan

  • Plaatsing eerste aligner

  • Periodieke controle en plaatsing van de vervolg sets

''Als kunstenaar is mijn lichaam mijn instrument. Het is fijn om goed voor de dag te komen met een zelfverzekerde glimlach.''

- Laila

Tandartsen over AirSmile®

''Bij volwassenen kiezen we er tegenwoordig regelmatig voor te werken met AirSmile ®: een doorzichtige beugel om tanden en kiezen in de gewenste stand te brengen. Mooie resultaten en zeer tevreden patiënten!''

- Maarten Bekkers, GaafCare

''AirSmile is een esthetisch fraaie manier om tanden recht te zetten. Een perfecte aanvulling op mijn dagelijkse praktijk!''


- Ronald Bosboom, Tandartspraktijk R.E.J. Bosboom

''Een mooie oplossing voor een mooie lach! Onzichtbaar de lach creëren die je altijd wilde, vaak mogelijk met AirSmile®''


- Fariba Nowbakht, Tandartsen Castellum