• Onzichtbare beugel
  • Scherpe prijsstelling
  • Comfortabel en uitneembaar

Onzichtbare beugel ervaringen: Ingrid over AirSmile®

A smile is a curve that sets everything straight! Iedereen een stralende glimlach en iedere glimlach heeft een eigen verhaal. In ‘ervaringen met AirSmile’ willen we deze verhalen met je delen. Elke maand deelt een patiënt of behandelaar zijn of haar ervaring met de onzichtbare beugel van AirSmile. Deze maand aan het woord: patiënt Ingrid Leystra.

Even voorstellen

Mijn naam is Ingrid Leystra, 30 jaar en startend ondernemer. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te sporten. Met name golfsurfen, je vindt mij in het weekend dan ook vaak langs de kustlijn.

Waarom AirSmile?

Wanneer ik in de spiegel kijk valt mijn oog direct op het spleetje tussen mijn tanden. Ik zou het fijn vinden wanneer alles kaarsrecht staat.

Ik zou het fijn vinden wanneer alles kaarsrecht staat.

De eerste stap naar een onzichtbare beugel:

Ik ging naar mijn tandarts en gaf aan dat ik een probleem had met het spleetje tussen mijn tanden. Ik wilde dit graag oplossen maar op deze leeftijd een traditionele slotjesbeugel leek mij niets. Mijn tandarts adviseerde mij AirSmile, een doorzichtige beugel. Alleen van het idee dat er een onzichtbare beugel ontstond werd ik direct enthousiast. Vervolgens werd er een scan van mij gebit gemaakt en hebben ze deze opgestuurd naar Excent Tandtechniek, het laboratorium waar ze de beugels maken. Na enkele dagen liet de tandarts mij al een persoonlijk behandelplan zien. Ik was akkoord dus we zijn gestart met de behandeling.

Wat was je ervaring met de eerste aligners?

Ik had er ontzettend naar uitgekeken, voor zowel mijn boven- als ondergebit heb ik aligners ontvangen. Het moment dat ik de aligners voor het eerst in deed was het even wennen, maar het went heel erg snel! Ik heb de behandeling met AirSmile als pijnloos ervaren. En het mooie was, ik heb de beugel maar 8 weken gedragen.

Ben je blij met het resultaat van de onzichtbare beugel?

Rechte tanden in 8 weken tijd, hoe dan?! De eerste keer dat ik mijn AirSmile uit deed om bewust naar mijn tanden te kijken kon ik het niet geloven. Mijn spleetje was gewoon weg. Het heeft me verbaasd dat je in zo’n korte tijd, zo’n fantastisch resultaat kan behalen. En mensen kunnen dan wel zeggen ‘het is maar een spleetje tussen je tanden’ of ‘ach, het staat niet helemaal recht’, maar ik ben blij dat ik de keuze gemaakt heb. Het verschil dat ik nu zie is echt heel gaaf!

Every AirSmile tells a story! Jouw verhaal in de volgende ‘Ervaringen met AirSmile’ column? Deel je verhaal met ons via airsmile@excent.eu