• Onzichtbare beugel
  • Scherpe prijsstelling
  • Comfortabel en uitneembaar

Onzichtbare beugel ervaringen: Kera over AirSmile

A smile is a curve that sets everything straight! Iedereen een stralende glimlach en iedere glimlach heeft een eigen verhaal. In ‘ervaringen met AirSmile’ willen we deze verhalen met je delen. Elke maand deelt een patiënt of behandelaar zijn of haar ervaring met de onzichtbare beugel van AirSmile. Deze maand aan het woord: patiënt Kera.

Even voorstellen

Mijn naam is Kera, in het dagelijks leven ben ik zanger en model.

Waarom AirSmile?

Wanneer ik in de spiegel kijk denk ik ‘ah mijn tanden, als die net iets rechter zouden staan dan kan ik er meer uit halen’. Je ziet dat mijn tanden een beetje scheef staan, vooral mijn hoektanden en mijn ondergebit. Als dat rechter staat zou ik tevreden zijn.

Voor mij is het ontzettend belangrijk dat de beugel ‘niet zichtbaar’ is.

De eerste stap naar een onzichtbare beugel

Ik ben via een advertentie op social media terecht gekomen bij AirSmile. Ik heb op de advertentie geklikt en ben mij toen verder gaan verdiepen in AirSmile. Vervolgens ben ik naar mijn eigen tandarts toegegaan met de vraag of hij toevallig met AirSmile werkt. Gelukkig was dit het geval en kon ik snel terecht voor een intakegesprek. Tijdens dat gesprek werd het hele traject toegelicht en hebben we een vervolgafspraak gemaakt. Tijdens die tweede afspraak maakte de tandarts een 3D scan van mijn gebit. Die 3D scan is vervolgens naar het laboratorium gestuurd en daar is een behandelplan gemaakt.

Wat was je ervaring met de eerste aligners?

In het begin was het echt even wennen. De eerste aligner zat best strak maar na verloop van tijd zat het steeds comfortabeler. Iedere twee weken kreeg ik een nieuwe aligner en na 10 weken was ik al klaar.

Ben je blij met het resultaat van de onzichtbare beugel?

Mijn eerste reactie was: wow! In 10 weken tijd rechte tanden, ongelofelijk! Ik heb het hele traject ook als zeer prettig ervaren. Bij de eerste aligner voel je wat spanning op je tanden maar daarna ben je er zo aan gewend dat je niet meer zonder kan. Ik ben super blij met het resultaat, nu kan ik weer breeduit lachen op het podium. En daar ben ik heel blij mee!

Every AirSmile tells a story! Jouw verhaal in de volgende ‘Ervaringen met…’ column? Deel je verhaal met ons via airsmile@excent.eu