Start met AirSmile®

Start nu met AirSmile®


Regelmatig zijn mensen ontevreden over de stand van hun tanden. Naast de bekende slotjesbeugel is er AirSmile®, een beugel die uitneembaar en nagenoeg onzichtbaar is. Ideaal voor iedereen die liever een beugel uit het zicht heeft! Bij deze orthodontische behandeling worden de op maat gemaakte aligners iedere twee weken vervangen door een nieuwe set tot het gewenste resultaat bereikt is.

Je start de behandeling bij een AirSmile® gecertificeerde tandarts naar keuze. Tijdens het eerste intakegesprek wordt de AirSmile®  behandeling aan je uitgelegd door de tandarts. Samen kijken jullie naar jouw wensen en of de AirSmile® behandeling bij je past. Vervolgens worden er afdrukken en foto’s gemaakt. Je gebit wordt door een afdruksysteem gedigitaliseerd. Met dit bestand worden de verschuivingen van jouw tanden gepland. Je kunt zien hoe je gebit gedurende de behandeling zal veranderen en je ziet zelfs al het eindresultaat!

Iedere twee weken start je met een nieuw bitje, dit noemen we een aligner. Maandelijks kom je op controle zodat jouw tandarts goed kan controleren of de behandeling op schema loopt. Bij iedere controle krijg je weer nieuwe alginers mee.

“Het is fijn om weer goed voor de dag te komen met een zelfverzekerde glimlach”

Vele patiënten hebben de doorzichtige beugel van AirSmile als prettig en comfortabel ervaren. Sommige van deze verhalen hebben wij voor jou in beeld gebracht. Bekijk de video's hier

Durf jij straks weer te glimlachen?

Wil jij weer rechte tanden zonder de traditionele slotjesbeugel? En wil jij het comfort ervaren van de onzichtbare beugel van AirSmile®? Zoek dan nu een behandelaar bij jou in de buurt. Of neem contact op via de contactpagina.

Meer nieuws over AirSmile

Ervaringen met AirSmile: Ingrid

Elke maand deelt een patiënt of behandelaar zijn of haar ervaring met de onzichtbare beugel van Airmile.

Diasteem verhelpen met AirSmile®

Corrigeer het spleetje tussen je tanden met de doorzichtige beugel van AirSmile®

Overbeet corrigeren met AirSmile®

Heb je een overbeet? Dat is snel verholpen met de doorzichtige beugel van AirSmile®!