• Onzichtbare beugel
  • Scherpe prijsstelling
  • Comfortabel en uitneembaar

Ai Lien Oei

“Een behandeling met AirSmile is als tandarts goed te doen”

Een behandeling met een aligner als AirSmile is als tandarts goed te doen. Als je het concept begrijpt, wat afweet van occlusie en articulatie dan kun je met wat verdieping prima een aligner behandeling doen.

Een certificeringscursus van AirSmile helpt daar bijvoorbeeld ook bij. Met 70 lopende AirSmile cases heb ik inmiddels flink ervaring opgebouwd met de aligner van Excent. Het is leuk om te zien dat ook patiënten van 60 jaar of ouder nog iets aan hun gebit willen doen. Iedereen is super blij met de behandeling en het resultaat!

AirSmile portal

De AirSmile portal is prettig om mee te werken. De assistent vraag daar de behandeling voor mij aan en daarna kijken we samen of het treatment plan klopt. Zeker met 70 cases is het helemaal onmogelijk zonder portal! Dat werkt heel fijn.

Een van mijn patiënten had een tand die steeds afbrak. Ik kan dat natuurlijk steeds repareren, maar het afbreken blijft. Ondanks dat er esthetisch niet zo veel mis was, heb ik deze patiënt geadviseerd om eerst een AirSmile behandeling te doen om de tand recht te zetten en daarna te repareren. Dat was de oplossing!

Ai Lien Oei
De Amsterdamse Tandarts